Det ligner en ren dødsfælde
Parkeringsplads-42-15.jpg
Når man kører ud over cykelstien og skal kigge til venstre, stirrer man ofte lige ind i en parkeret bil uden en jordisk chance for at vide, om der kommer biler fra venstre. Foto: Kaj Bonne.
Kommunale parkeringsbåse spærrer for udsynet

Bilister, der forlader Grøntoften og skal dreje ud på Vangedevej enten til venstre eller højre, må bede en stille bøn og håbe, at der ikke kommer biler på vej mod Frederiksborgvej. For det er nærmest plat umuligt at se, hvad der sker.
Den del af Vangedevej hører til Gentofte Kommune, og der har man tegnet parkeringsbåse op meget tæt på udkørslen fra Grøntoften, så trafikanterne ikke har en jordisk chance for at orientere sig ordentligt.
Der skal ikke meget fantasi til for at forestille, at det kan gå frygteligt galt en skønne dag.
-Da Gladsaxe Bladet fortalte mig om problemet, tog jeg selv derned for at undersøge forholdene, og jeg nåede frem til samme erkendelse. Det er brandfarligt, siger Ole Skrald Rasmussen (A), formand for trafik- og teknikudvalget.
-Det store problem er jo, at det vejstykke ligger i Gentofte Kommune, så vi ikke selv kan gøre noget ved det. Men nu tager vi kontakt til teknisk forvaltning i Gentofte Kommune og beder dem om at se på tingene, siger Ole Skrald Rasmussen

Det siger Færdselsloven:
§ 29. Standsning eller parkering må ikke ske:
1) på fodgængerfelt eller ud for udkørsel fra cykelsti eller inden for en afstand af 5 m foran fodgængerfeltet eller udkørslen,
2) i vejkryds eller inden for en afstand af 10 m fra den tværgående kørebanes eller cykelstis nærmeste kant.

1 kommentar om “Det ligner en ren dødsfælde”

 1. Dong Dongerson siger:

  Hej

  Jeg er enig i, at det ikke er noget af det mest livstruende jeg nogensinde har udsat mig selv for.
  For nogle uger siden kom jeg kørende på min elektriske scooter på vej i Aldi efter krudtugler. Jeg havde hverken en jordisk-, himmelsk-, eller en kinamands chance for at vide, om der ville komme en bil og derved true mit liv!!!

  Heldigvis slap jeg med skrækken, da den store diesel Audi lige om hjørnet ikke fik ram på mig.

  Gladsaxe Kommune, I må da gøre noget ved dette monster!

  Mvh

  D.Dongerson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top