annonce
Eleverne sprang i efterårsferien
Elever-sprang-i-efterårsferien.jpg
Katrine Larsen viste nogle af sine springfærdigheder på løbetrampolinen. Foto: Jan Løfberg.
Instruktion til alle mulige former for gymnastiske spring i Gyngemosehallen

Katrine Larsen og Hannah Bekker hørte til blandt de elever, der benyttede sig af Gladsaxe Idræts Forenings tilbud om at dyrke springgymnastik i efterårsferien i Gyngemosehallen. Alle Gladsaxe Kommunes skoleelever fra 2. til 9. klasse kunne deltage. I løbet af de fire aktivitetsdage i ferien benyttede ca. 180 elever sig af muligheden for at dygtiggøre sig. Og Katrine og Hannah havde flere springfærdigheder, som de udførte med stor præcision.
Det var gymnastikafdelingens unge dygtige TeamGym-gymnaster, der stod for undervisningen og instruktionen af eleverne, der sprang ud i det uvisse med stort mod, fordi der hele tiden var en hjælpende hånd til at afbøde eventuelle fald. GIF Gymnastik har tradition for at tilbyde aktiviteter for elever, der ikke er på ferie. Også i sommerferien har GIF Gymnastik mange hold. Særligt det populære TeamGym trækker nye interesserede til. Her hører GIF blandt de allerbedste foreninger herhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top