Et lille paradis på Rosenlund
Rosenlund-04-41-15.jpg
Haverne rummer mange elementer, der kan gøre det til en god oplevelse at komme ud i det fri. Foto: Kaj Bonne.
Renoverede haver indviet i søndags

Omkring 90 mennesker var samlet til indvielse af de renoverede haver på Rosenlund Seniorcenter i søndags. Beboere og pårørende fandt plads på den nye træterrasse. Centerleder Dorte Boysen bød velkommen og glædede sig over, at projektet efter næsten 2 år var færdiggjort med så flot resultat.
”Her er nu skabt en lille park med søer, bugtede vandløb, frugttræer, frugtbuske, græs og blomster, hvor beboerne året rundt kan komme ud under åben himmel, og det får stor betydning for mennesker, som kun lever livet indendørs”, fortalte Charlotte Helsted, Beboer- og pårørenderådets formand.
”Det er som et paradis” sagde haveterapeut Linda Køngerskov, som fortalte om de mange ideer, hun har til havernes anvendelse. Solen brød frem og folk blev siddende og nød de mange lækkerier, som Dorte Boysen havde sørget for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top