annonce
Festlig indsættelse i Gladsaxe Kirke
Festgudstjeneste i anledning af Roar Tuxen Laviks udnævnelse til kirkebogførende sognepræst

Gladsaxe Kirke var fyldt til søndagens festgudstjeneste. Tre dage forinden tiltrådte Roar Tuxen Lavik stillingen som kirkebogførende sognepræst, og det skulle markeres. Præsterne Anne Elise Nielsen, Vibeke Tuxen og Per Ole Rasmussen gik procession. Roar Tuxen Laviks nevøer Anders og Nicolaj og niece Louise sang, så sognebørnene klappede begejstret. Og orglet var indtaget af den kirkebogførende sognepræsts søn Jonathan Lavik.
Efterfølgende var der reception med ligeså mange deltagere i Laden, hvor der var taler af de ovennævnte præster samt Jana Højgaard Brodersen fra kirkens menighedsråd.
Roar Tuxen Lavik er også en stor kender af Søren Kierkegaard. Gennem Folkeuniversitet holder han fem foredrag om Kierkegaard. Det næste om Kierkegaards forhold til højtiderne – jul, påske og pinse – afvikles 21. oktober.
Gladsaxe Kirke 01 41-15
Kirkebogførende sognepræst Roar Tuxen Lavik
ved Gladsaxe Kirke under nadveren ved festgudstjenesten i søndags.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top