Find din motivation på klinikken
Fysioterapi-41-15.jpg
Mira Ahlfors - den ene af de to nye ejere af Bagsværd Fysioterapi og Træningsklinik. 1. august overtog hun klinikken sammen med sin mand Peter Ahlfors. Foto: Kaj Bonne.
Nye ejere af Bagsværd Fysioterapi og Træningsklinik tager udgangspunkt i den enkeltes behov

350 kvadratmeter. Otte fysioterapeuter, to massører og en personlig træner. Det er noget af en opgave de nye ejere, ægteparret Mira og Peter Ahlsfors, gik i gang med 1. august, da de overtog Bagsværd Fysioterapi og Træningsklinik på Bagsværd Torv.
– Vi anvender forskellige motivationsmodeller, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte og vedkommendes behov, siger Mira Ahlfors, der selv er uddannet fysioterapeut og har arbejdet i næsten ti år på klinikken, før hun overtog den sammen med sin mand Peter, der er personlig træner.
Netop træningselementet styrkes. Styrke- og genoptræningsudstyret er blevet moderniseret, og som noget helt nyt tilbyder klinikken personlig træning, hvor der er lagt vægt på både løbsanalyse og effektiv massage.
– Det er vigtigt, at man lytter til sin krop. Når man har en skade, skal man geare ned – så man ikke forværrer skaden, men mange er så fokuserede på, at de skal gennemføre det, som de har sat sig for – også uden hensyn til, hvad det kommer til at betyde for dem senere. Her står vi klar med rådgivning og vejledning også i opstarten, så folk netop kan gennemføre det, som de så gerne vil, så Mira Ahlfors.
Klinikken har også en stribe specialhold – inden for blandt andet ryg, knæ, nakke og skulder, bækken, balance, almindelig træning, gigt og parkinson.
– Ved at gå på et hold, så bliver det nemmere for den enkelte at finde motivationen, fordi der en gensidig forpligtelse blandt holddeltagerne, siger Mira Ahlfors.
Naturligvis har fysioterapien stadig et enormt fokus på klinikken på torvet. Her tager man som altid hånd om arbejdsrelaterede skader, sportsskader og genoptræning efter blandt andet operationer.
Se mere på www.bagsvaerd-fys.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top