Fødderne først
Fodterapeuterne i Bagsværd er ikke bange for at pakke tasken og tage på hjemmebesøg

Rikke Lyngbæk og Henriette Gaardsøe er nye indehavere af klinikken for fodterapi på Bindeledet i Bagsværd. De to fodterapeuter har overtaget efter Jette Bech, der drev klinikken i mange år. Efter renovering og modernisering åbnede den ny klinik 3. august.
– Vi er meget fleksible med åbningstiden, fordi vi kan supplere hinanden. Derfor er muligt at få behandling alle hverdage fra kl. 7 morgen til 20 aften, siger Henriette og Rikke.
Under uddannelsesforløbet på fodterapeutskolen lærte de to kvinder hinanden at kende: – Det swingede for os, så det var helt naturligt for os sammen at åbne en klinik, siger indehaverne.
Snarest vil de være muligt at booke online på klinikkens hjemmeside www.fod2880.dk, der er under opførelse: – Det er noget som særligt de yngre værdsætter. De fleste ved jo, at ældre mennesker får fodskavanker, så derfor bliver flere og flere unge opmærksomme på, at det gælder om at holde sine fødder sunde. Vi hjælper både med vejledning og råd, siger Rikke og Henriette.
Blandt det yngre publikum er luksusbehandlingen populær, for den afsluttes med 15 minutters fodmassage.
Et andet fokusområde er ude- og hjemmebesøg. Fodterapeuterne pakker gerne tasken og giver behandling uden for klinikken, hvor de naturligvis tilbringer mange timer: – Vi kommer på hjemmebesøg, og vi hyres også af både personale og pårørende til patienter, så vi har en del besøg på hospitaler og plejecentre Henriette Gaardsøe og Rikke Lyngsøe samarbejder med Bagsværd Apotek, man gensidigt henviser klienter til rådgivning hos hinanden.

Fodterapeuter 02 43-15
Fodterapeuterne Henriette Gaardsøe (tv.) og Rikke Lyngbæk fortæller, at yngre mennesker i dag er mere opmærksomme på at pleje og holde deres fødder.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top