Frisør med et internationalt snit
Frisør-01-41-15.jpg
Ernesta Kasem har flyttet sin salon Essteta fra Frederiksberg til Gladsaxevej 130, hvor hun allerede er i gang med arbejdet. Foto: Kaj Bonne.
Ernesta Kasem flyttede sin salon Essteta fra Frederiksberg til Gladsaxe

I 13 år har Ernesta Kasem drevet egen frisørsalon.
De seneste fem år har salon Essteta ligget på Falkoner Allé, men nu har hun solgt sin salon på Frederiksberg og åbner under samme navn på Gladsaxevej 130.
– Det var fuldkommen umuligt for kunderne at finde en parkeringsplads på Frederiksberg, og når det så endelig lykkedes, så skulle de ud for at stille parkeringsskiven. Her i Gladsaxe er der fine parkeringsforhold, så jeg forventer, at mit faste klientel følger med herud, hvor de ikke får problemer med at stille bilen, siger Ernesta, der oprindelig er ukrainer, men kom til Danmark for 19 år siden.
Salonens navn Essteta er egentlig en variant af Ernestas eget navn. Folk kunne ikke udtale hendes navn korrekt, og så endte hun med at tage Essteta til sig.
Efter at Ernesta afsluttede sin fireårige frisøruddannelse med svendebrev, valgte hun ret hurtigt at blive selvstændig. Først havde hun en salon på Åboulevarden, som hun havde i næsten ni år.
På privatfronten har
Ernesta tre børn – to piger på heneholdsvis 19 og 14 og en dreng på seks år.
– Til salonen her i Gladsaxe er der knyttet gode kælderlokaliteter, så jeg skal snart søge efter en negletekniker og en kosmetolog, siger Ernesta, der lige kunne finde tid til at tale med Gladsaxe Bladet mellem to klipninger. Børn, mænd og kvinder kan bestille tid. Du kan læse mere på www.essteta.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top