GIF skal til Island
GIF-til-Island.jpg
GIF-instruktøren Esther Bundgaard (th.) giver Lise Trier en hjælpende hånd. Foto: Jan Løfberg.
TeamGym-gymnaster samlede ind til deres kommende tur ved at arbejde som instruktører

12. november stiller TeamGym-gymnasterne fra Gladsaxe det ene af de to danske hold til de nordiske mesterskaber i Island.
Et hold bestående af i alt 25 springgymnaster og instruktører tager til sagaøsen.
– Både Island og Sverige er gode til TeamGym, fortæller den 20-årige Esther Bundgaard, der i efterårsferien fungerede som instruktør for Gladsaxe Kommunes skoleelever, der havde efterårsaktiviteter i Gyngemosehallen.
Også den 17-årige Lotte Alstrup brugte en stor del af sin efterårsferie på at instruere skoleeleverne. Alt i alt tilbragte 15 unge instruktører fra GIFs dygtige TeamGym-hold mange timer i Gyngemosehallen. På denne måde har de sparet penge sammen til turen til Island, hvor de må affinde sig med, at de er blandt favoritterne til at vinde mesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top