Gør klar til køb af Borgernes Hus
Gladsaxe Håndværkerforening indkalder til ekstra ordinær generalforsamling

Gladsaxe Håndværkeforening bygning på Buddingevej skal eksproprieres i forbindelse med den kommende letbane. Så foreningen skal på jagt efter nye lokaler. Behovet er også skærpet af, at det vælter ind med nye medlemmer, så pladsen er trang, når alle mødes.
Derfor indkaldes der nu til en ekstraordinær generalforsamling 4. november med henblik på at få opbakning til at købe ”Borgernes Hus” på Søborg Hovedgade 79, som kommunen har sat til salg, fordi der bl.a. skal skaffes penge til det nye spillested på Telefonfabrikken.
Salget af huset på Buddingevej ventes at indbringe ca. 4 millioner kroner. Når der så kommer indtægter fra en kommende udlejning af lokalerne i ”Borgernes Hus” vil finansieringen være på plads. På generalforsamlingen skal bestyrelsen også have bemyndigelse til at optage de nødvendige realkreditlån.
Ombygningen vil omfatte indretning af studieboliger til udlejning på anden sal i bygningen, nye foreningslokaler på første sal og indretning af erhvervslejemål i stueplan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top