Gravkoen er løs
Til lykke til Rema 1000s kunder i Stengård som nu endelig har fået jævnet to nabohuse med jorden,

så man kan udvide antallet af p-pladser. Jeg har aldrig selv oplevet problemer med parkering der. Men det er da klart, at hvis man kun vil eller kan handle mellem kl. 15 og 17, så bliver der knapt med pladser i den periode.
Tillad mig at erindre om at Rema har åbent helt til kl. 21 – hvor der er rigeligt med p-pladser. At lokal trafik så faktisk er cykeltrafik er en anden sag, som man kan tænke over lidt over, inden resten af villakvarteret bliver jævnet med jorden for at give plads til hovedparten af kvarterets biler lørdag formiddag – og ellers stå halvtom hen.
Jørgen Ellegård Frederiksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top