- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Kamp til stregen

Det udviklede sig til en sand gyser på Isbanevej, da Gladsaxe Ishockey i lørdags mødte gæsterne fra Odense.
Gladsaxe brændte en del oplagte målchancer, mens Odense havde ikke tænkt sig at give op uden en rigtig herrefight. Holdet var igennem hele kampen en stor trussel, og det blev da også fynboerne der bragte sig foran 1-0, som også var stillingen efter 2 periode. Gladsaxe skal dog også roses for heller aldrig at give op, og tredje periode blev helt klart holdets bedste. Gladsaxe fik i overtals situation, 5 mod 4 udnyttet overtalet, og kunne reducere til 1-1.
Men bedst som begge hold kørte på, og man på sidelinien fornemmede forlængelse, slog Odense til på et dumt pucktab af den ellers så rutinerede Michael Sauffaus og scorede til 1-2.
Gladsaxes træner Jacob Volf kaldte straks til Time Out, hvilket gav pote. Først blev Odense. tildelt en udvisning, – og mens spillet kørte, skøjtede Gladsaxes keeper ud, og Gladsaxe spillede med 6 markspillere. Med 15 sekunder tilbage huggede amerikanske Alex Castanzo til pucken, – og kunne med en fladt isskud, bringe Gladsaxe på 2-2, hvilket sendte holdene ud i overtid og dernæst straffeslag. Amerikanske Cameron Spiro, som ellers igennem kampen havde misbrugt 2-3 chancer viste igen sin klasse og sendte pucken i målet til 3-2.
-Der var en fantastisk stemning i hallen og en kæmpe opbakning til os. Jeg tror, holdet spillede en af vore bedste all round kampe indtil nu – og så stod Daniel Eberhardt endnu en fantasisk kamp, fortalte Alex Castanzo, som selv havde kæmpe del i at holdet vandt en vigtig sejr mod et af topholdene i 1. division.
Næste opgave bliver Amager, som gæster Gladsaxe d. 23 .okt kl. 20.35