Lyserød Lørdag i hopla
Lyserød-01-41-15.jpg
Maria Leon fra IF Bytoften forsøger at afdrible en forsvarsspiller fra Hvidovre IF under lørdagens store kvindefodboldstævne i Gladsaxe. Foto: Kaj Bonne.
Vejret og humøret var i top til IF Bytoftens arrangement ”Støt brysterne”

Humøret, rammerne og stemningen gik hånd i hånd, da IF Bytoften arrangerede Lyserød Lørdag på fodboldbanerne bag Gladsaxe Skole. Kalenderen sagde efterår, men vejret sagde sommer, da Bytoftens frivillige kastede energi og humør ind i arrangementet ”Støt brysterne” i kampen mod brystkræft.
Det lykkedes klubben fra Enghavekvarteret på en strålende efterårsdag at samle næsten 45.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse, mens CC Sportswear fra Bagsværd rundede op med en sidste fornem check, så IF Bytoften nåede det erklærede mål på 50.000 kroner.
Ved boderne blev der solgt lotterisedler, pølser, burgere, lyserøde kager, sodavand og øl. Alt solgt i den gode sags tjeneste. Til lotteriet havde lokale erhvervsdrivende givet præmier til en værdi af 40.000 kroner.
– Vi har fået positiv respons fra alle. Derfor har vi allerede besluttet, at vi tager en tørn til næste år den første lørdag i oktober, siger IF Bytoftens formand Thomas Dreyer.
– Vi fik skabt en intim stemning på banerne, og holdene kender efterhånden hinanden godt. De sociale relationer til en sådan arrangement er af stor betydning, siger formanden.
Der deltog 24 hold i turneringen – Bytoften havde selv fire hold med. I finalen sejrede Virum over Lejre med 2-1, men dagens bedste historie stod et fitnesshold fra Hvidovre for. De havde aldrig spillet med i en fodboldturnering, men alligevel lykkedes det dem at redde et enkelt point: – De havde en fantastisk lørdag, så de kommer igen i 2016, slutter Thomas Dreyer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top