annonce
Medaljeregn over Bagsværd
Bagsværd Tennis Klubdominerede ved DM i racketlon

Bagsværd Tennis Klub havde syv deltagere med ved de danbske mesterskaber i racketlon, og de kom hjem med seks guldmedaljer, to sølv medaljer og tre bronzemedaljer
Racketlon er ketsjerspillenes mangekamp hvor to modstandere dyster mod hinanden i bordtennis, badminton, squash og tennis i et sæt til 21 i alle 4 discipliner. Den spiller der har flest points når alle 4 sæt er spillet har vundet kampen.

Hårdtslående søstre nappede 3 guld
BTK har fornøjelsen af to meget stærke søstre der ikke lader søstrene Williams meget tilbage!
Den ualmindeligt velspillende Line Irby Nørregaard – der pt. er nr. 25. på verdensranglisten – gjorde rent bord i alle kampene og blev velfortjent vinder af dame eliterækken.
Sammen med søster Julie blev de såmænd også vindere af damedoublen – og for at det ikke skal være løgn vandt Julie Irby Nørregaard dame B-rækken!
Nanna Krog-Meyer tog sig af bronzemedaljen i dame B-rækken

Danmarks bedste veteraner
Jesper Schou Nielsen er en helt særlig spiller der har sine forcer på badmintonbanen og på tennisbanen – og selvom Graham Cain (der også er fra BTK) kan vinde i squash er der ikke mange i verden der kan true Jesper når han udfolder sine ketsjertalenter. Således blev Jesper Schou Nielsen både vinder af +45 og +55 rækken i herresingle. Graham tog sølvet i +55 kategorien efter en ren BTK-finale

Mads og Mads med mere metal
Mads Bojsen og Mads Høgh Larsen tog de sidste medaljer hjem til BTK i den forrygende weekend i Vejen
Førstnævnte oplevede karrierens hidtil største triumf ved at vinde herredoublerækken sammen med Jesper Ratzer fra Rudersdal Racketlonklub. Parret var ganske overbevisende i både kvart-, semi og finalen og specielt bordtennis og tennis lykkedes godt for mestrene.
Mads og Mads mødtes indbyrdes i kategorien herresingle B, og her trak Bojsen det længste strå i en tæt, tæt kamp der blev afgjort af kun 2 points til sidst. Det endte med en sølv og en bronze til de 2 Mads´er efter Holbæk Racketlonklubs Chris Troensgård.
Bagværd Tennis Klub har tilbudt sine medlemmer racketlon i halvanden års tid og der kommer flere og flere med til både træning og turneringer.
”Racketlon er en perfekt sport for den moderne idrætsudøver. I racketlon bliver du aldrig træt af den samme øvelse i det samme spil. Der er hele tiden nye facetter at udvikle og arbejde med. Samtidig er spillets opbygning hvor hvert point tæller – også i din dårligste disciplin – en strålende måde at træne sammen for klubbens medlemmer uanset niveau. Det har givet en helt ny sammenhængskraft i klubben”, siger formanden for BTK, Mads Bojsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top