Meget småt med målscoringen
Kun Bagsværd kunne score af serieholdene

VB 1968 fra Værebro var i sjællandsserien på besøg hos agterlanterne fra Frederikssund og fik kun 0-0, og det gik ikke bedre for Gladsaxe-Hero, der i serie 1 mødte Avarta. Her blev resultatet også 0-0.
Til. Gengæld blev der scoret i serie 1, hvor Bagsværd tog imod Albertslund. Bagsvørd vandt med 3-1.
-Kampen skulle bringe os på den rigtige side af nedrykningsstregen, siger træner Flemming Bockelund.
Kampen blev et intenst opgør, hvor der var kamp om hver meter på banen. På trods af kampens intensitet og vigtighed blev den fair spillet. 1 halvleg endte 1 1. I anden halvleg får Albertslund rødt kort efter Bagsværds 2 1 scoring og Bagsværd kunne til sidst lukke kampen til 3 1. Bagsværds 3 mål blev svoret af Benjamin Bentsen 2 og Fredrik Hagen 1. Bagsværd havde individuelt bedre spillere, hvilket blev afgørende. Specielt Benjamin Bentsen og Patrick Markussen skilte sig ud.
-Vi fik 3 point i en tæt og svær kamp. I første halvleg fik vi spillet noget fornuftigt fodbold og kampen igennem var der en intens fight, som der er brug for, når man slås for overlevelse. Det ser nu langt lysere ud for os i forhold til overlevelse i serie 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top