Nu også vandpolo
vandpolo.jpg
Man får virkelig brugt sin krop. Når man spiller vandpolo, fordi man skal kombinere svømning og boldspil. Foto: Privat.
Afdeling ved at blive skabt

Der er voldsom travlt i Gladsaxe Svømme Club (GSC) og nu er der kommet endnu mere aktivitet.
GSC tilbyder nu også vandpolo i deres ungdomsafdeling med plads til alle. Med 6 markspillere og en målmand i vandet handler det om at score i modstanderens mål.
Til vandpolo får man svømmet en masse, men bemærker det ikke, da bolden er det vigtigste. Vandpolo er en sjov, udfordrende og social sport, der minder om håndbold i vand. Her koordineres svømme- og boldfærdigheder. Færdigheder du ikke nødvendigvis har, når du kommer, men hurtigt kommer til at mestre. Vores hold vil have mulighed for at deltage i forskellige tuneringer i løbet af sæsonen samt træningskampe med andre vandpoloklubber.
-Holdet er ikke så stort endnu, derfor søger vi flere vand- og boldtalenter. Så er man glad for vand, men er træt af at svømme bane op og bane ned, så er vandpolo måske noget for dig! Der trænes foreløbig om søndagen 14.30 for de yngste og en time senere for de lidt ældre, fortæller Camilla Malling Leth fra svømmeklubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top