Politiserie optages i Søborg
TV-OPTAGELSER-I-SØBORG.jpg
Foto: DB
Hvis der er nogen, der har lagt mærke til, at politiet viser sig lidt oftere i gadebilledet en normalt. Så er det ikke helt usandt. I øjeblikket bliver der nemlig optaget scener rundt i Søborg med politi og borgere i ulykkelige situationer. Det er produktionsselskabet Mastiff, der er i gang med optagelserne til politireportagen ”Stationen” […]

Hvis der er nogen, der har lagt mærke til, at politiet viser sig lidt oftere i gadebilledet en normalt. Så er det ikke helt usandt. I øjeblikket bliver der nemlig optaget scener rundt i Søborg med politi og borgere i ulykkelige situationer.

Det er produktionsselskabet Mastiff, der er i gang med optagelserne til politireportagen ”Stationen” som sendes på Kanel 5 i februar.

-Det er et program, der beskriver virkelige historier, med det er fiktion med skuespillere i alle rollerne, fortæller produktionen og tilføjer, at man har valgt Søborg, fordi kontoret ligger på Vandtårnsvej, og de gerne vil have location tæt på.

DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top