annonce
Se FCK mod Hobro
3x2 billetter på spil i konkurrence

Hobro klarede sig imponerende godt, da holdet i forrige sæson debuterede i Superligaen. I denne sæson er tiderne blevet trange, men på gode dage kan holdet matche alle i den bedste række. Det har FCK også måtte erkende, så det kan blive spændende nok, når de to hold mødes i Telia Parken søndag 18. oktober.
I samarbejde med FCK udsætter Gladsaxe Bladet 3×2 billetter til kampen i en konkurrence. Der skal svares rigtigt på spørgsmålet:
Hobro solgte sin topscorer til Eintracht Braunschweig. Hedder han:
A: Mads Hvilsom
B: Mads Jørgensen
C: Mads Junker
Svaret sendes til kon@gladsaxebladet.dk. Vi skal have svaret senest torsdag 15. oktober kl 13.00. Husk at opgive telefonnummer. Vinderne skal selv hente billetterne på Gladsaxe Bladet, Søborg Hovedgade 119, 4 2860 Søborg senest fredag 16. oktober kl. 14.00

Top