Sejr kan give bagslag
Der kan sagtens konspireres om slutspilsmulighederne i 2. division i fodbold

AB Gladsaxe er sikker på at komme i slutspillet for 2. division i fodbold efter udebanesejren på 1-0 over Avarta. Umiddelbart burde det være en fordel, at AB slår Brønshøj på lørdag på Gladsaxe Stadion, da akademikerne så tager de to sejre – og seks point – over Brønshøj med til slutspillet. Der er bare lige det problem, at Brønshøj ikke er sikker på at komme med i slutspillet.
Denne problematik kan sætte gang i konspirationsteorierne: Hvis Brønshøj ikke kommer med i slutspillet, så kan den fjerde og sidste slutspilsplads i stedet gå til Avarta eller Holbæk. AB får seks point, hvis Rødovreklubben går videre, mens det bliver til nul slutspilspoint, hvis Holbæk kvalificerer sig. Holbæk har på papiret det letteste program (AB Tårnby og B1908), mens Brønshøj slutter af mod Hvidovre, og Avarta møder Hvidovre og AB Tårnby.
I lørdags blev ABs sejrsmål i Espelunden scoret af Tobias Thomsen ni minutter før tid. Hvidovre er også sikker på en slutspilsplads efter en sejr over Holbæk, ligesom HIK er med i slutspillet med de to andre 2. divisioners fire bedste hold til foråret. AB har fire point til regnskabet fra Hvidovre-kampene, mens AB tabte det første opgør mod HIK og derfor helst skal vinde i efterårets sidste kamp mod naboerne fra Hellerup 7. november på Gentofte Stadion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top