Stor ros til personalet i Egeklubben
Alt for ofte fokuseres der på negative historier i forbindelse med omsorgen og plejen af vore ældre medborgere.

Heldigvis findes der også solstrålehistorier ind i mellem. Min mor på snart 91 år har boet i Gladsaxe kommune siden 1948 og er så heldig at blive hentet på sin bopæl hver mandag og onsdag og kørt til Egeklubben, hvor hun er sammen med ligesindede ældre med knap så god hukommelse.
Altid er personalet venlige og imødekommende over for os som pårørende og ALTID utrolig empatiske over for de ældre. Opstår problemer forsøges disse løst på de ældres præmisser.
I det hele taget er der en rigtig god kommunikation omkring og information fra Egeklubben.
Personalet er hele tiden opmærksomme på de ældres ønsker og behov og indfaldsvinklen er altid, at det er den ældre, der er i centrum. Personalets gennemført positive tilgang smitter helt klart af på omgivelserne og betyder bl.a., at min mor, som ellers ind i mellem godt kan være svær at få med uden for en dør, meget nødig vil forsømme sine ture til Egeklubben. Besøgene her har en høj prioritet.
Jeg har dyb respekt for personalets tilgang til deres arbejde og omgang med de ældre i Egeklubben.
Jeg håber samtidig, at både den politiske og den daglige ledelse er opmærksomme på vigtigheden af denne indsats og sætter pris på, anerkender og påskønner personalet efter fortjeneste.
Niels Jørgen Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top