Tæt på taekwondo
taekwondo.jpg
På Gladsaxe Privatskole stiftede eleverne bekendtskab med mange af de mest normale træningsøvelser. Foto: Privat.
Skoleelever fik besøg af den lokale klub

Der er rift om Gladsaxe Taekwondo Klub på kommunens skoler. Klubben havde i den forgangne uge arrangeret træninger og workshops på Gladsaxe Privatskole samt på Gladsaxe Skole.
Tirsdag var Armin Sommer og Tomasz Suski, 2 af klubbens trænere, på besøg på Gladsaxe Privatskole i anledning af deres temauge. Deres opgave var at give en smagsprøve på hvad taekwondo er, og knap 50 spændte og fokuserede elever fra 0. -2. klasse deltog i de to timers træning. Nogle havde allerede kendskab til kampsport, og alle var meget interesserede i at prøve kræfter med motorisk træning og sparketeknikker samt høre om taekwondoens historie og dobogens (den hvide taekwondo-dragts) betydning.
Fredag arrangerede Ferran Hollederer, en anden af klubbens trænere, en taekwondo workshop på Gladsaxe Skole i forbindelse med skolens motionsdag. Her var det elever fra 4. -8. klasse, der deltog. Knap 40 unge mennesker deltog i træningen, hvor de fik lejlighed til at lære nogle af de frigørelses- og selvforsvarsteknikker, der er en del af taekwondo. Holdene fik i den forbindelse en god snak om hvordan man undgår at blive involveret i voldelige episoder. Her blev også lavet masser af mavebøjninger, sparket på puder, trænet motorik, og eleverne lærte at tælle til 5 på koreansk.
Trænerne fra Gladsaxe Taekwondo Klub har haft et par sjove og lærerige dage og understreger, at alle er velkomne til at komme med til en prøvetræning i klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top