Tukanen slap løs i Gladsaxe
tukan.jpg
Man kan godt blive meget træt, når der skal gås mange kilometer og der ikke er tid til ret meget søvn. Foto: Privat
KFUM-spejdere på sjovt natteløb

Det var dog ikke en sjælden fugl fra regnskoven der var sluppet ud af Zoologiske Have, men godt 60 spejdere opdelt i patruljer, der var sluppet løs i Tukan-løbet arrangeret af Bagsværdspejderne KFUM 2. Bagsværd en weekend i slutningen af september.
Der var inviterede spejdere og andre foreningsfolk fra hele landet, og glædeligvis mødte der spejdere op fra Falster, Frederikssund, Allerød, København og selvfølgelig fra nærområdet Bagsværd, Søborg og Lyngby.
Opgaven for patruljerne var at finde poster rundt om og endda i Bagsværd Sø og Furesø. På posterne skulle løses opgaver, hvor spejderfærdigheder og samarbejdsevner kom på alvorlige prøver.
Løbet tog sin start ved Furesøbadet fredag eftermiddag, syd om Bagsværd Sø, til vores hytte på Poppelkrogen ved Aldershvileparken og videre nordpå langs Furesøen til Fiskebæk Naturskole ved Farum Marina, hvor holdene skulle overnatte – udendørs selvfølgelig. Det blev til 3-4 timers søvn indtil løbet fortsatte kl. 7 om morgenen. Videre nord om til Farum og Holte og Virum. Afslutningen 30 timere senere i Bagsværdspejdernes Ørnerede.
En super tur, ømme fødder med højt humør og seje spejdere, der allerede har spurgt, hvornår de skal komme igen. Vi samler alle vore kræfter til næste år hvor vi igen slipper Tukanen løs i Gladsaxe.
Tak til alle som deltog som hjælpere, tak for økonomisk støtte fra BUS Gladsaxe Kommune, der gjorde det økonomisk muligt af afholde arrangementet og allermest tak til Tukan- deltagerne, hvis gå på mod og højt humør gjorde løbet til en stor succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top