VB 1968 overvandt
Vigtig sejr i Helsinge

Spillerne stod nærmest i kø for at løbe ind i skader. Sådan føltes det næsten, da VB 1968 var på besøg hos Helsinge i sjællandsserien.
Men VB 1968 overvandt alle handicap og kunne tage hjem med en sejr på 2-1 efter en føring på 2-0 ved pausen.
Helsinge havde chancer til mere end det ene mål de fik i 2. halvleg, men det lykkedes faktisk først for dem at få reduceret et par minutter før slutfløjtet.
VB 1968 slutter på lørdag efterårssæsonen af med omkampen mod Birkerød. Vinder VB 1968 den kamp er holdet godt med i oprykningskampen.
I serie 1 sluttede Gladsaxe-hero af med 3-0 over Friheden. Det betyder, at holdet slutter på en femteplads med 20 point. Lige som Farum på andenpladsen
I serie 2 sluttede Bagsværd af med en sejr på 5-1 over Ejby, der skulle vinde for at undgå nedrykning.
For Bagsværd var kampen uden den store betydning, de stillede derfor op uden deres normale firebackkæde og med 4 U19 spillere. Bagsværd spillede en flot første halvleg, og var ved pausen fortjent foran med 2 0. 2 halvleg blev mere rodet, Bagsværd fik scoret yderligere 3 gange og Ejby fik et reduceringsmål. For Bagsværd scorede Benjamin Bentsen 2 mål, Daniel ”Bomber D” Andersen 1 mål og U19 spillerne Jeppe Mathiasen og Benjamin Søndberg hver 1 mål. Yderligere stod Patrick Markussen med 4 målgivende oplæg og den unge midterforsvarer fra U19 Mikkel Nørgaard stærkt i billedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top