annonce
Verdens bedste til hip-hop
Verdens-bedste-til-hip-hop-2.jpg
Guldpigerne: Mille, Yasmin, Nicoline, Frederikke, Smilla, Maja og Sofie sammen med deres træner Patricia Weber. Foto: Privat.
Laura Thanning og pigeholdet fra AL-dans i Søborg vandt VM-guld i Rimini

AL-dans på Søborg Torv har fejret flotte triumfer på det seneste. Ved VM i hip-hop i den italienske by Rimini endte instituttets børne-smallgruppe ”The Swagnum” – bestående af syv piger i alderen – på førstepladsen. De syv piger fra Søborg kan nu kalde sig verdensmestre. Det samme kan Laura Thanning, der vandt guld i børn solo. I voksen solo opnåede Philippa Holm Sørensen sølv, mens Didde-Mie From vandt bronze i junior solo battle, hvor begge køn battler mod hinanden. Juniorholdet ”Preditah” vandt bronze.Ved VM i streetdance i Tjekkiet vandt AL-dans’ voksenhold ”The Factory” sølv, mens juniorholdet ”The Small World” blev nr. 4. Ved VM i disco i Tyskland deltog 119 AL-dansere. Børneholdet ”The Octus” klarede sig bedst og vandt bronze, men der var flere andre finaleplaceringer til AL-dans. På hjemmesiden www.al-dans.dk kan du se flere resultater fra VM-stævnerne.
Verdens bedste til hip-hop 1
Laura Thanning vandt VM-guld.
Foto: Privat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top