17-årigt cykeltalent nu i landsholdtruppen
Foto-Thomas.jpg
Thomas Rald Kaspersen får udbytte af et hårdt træningsarbejde. Foto: Privat.
Thomas Rald Kaspersen god på landevej og på banen

Thomas Rald Kaspersen fra Bagsværd er netop blevet udtaget til bruttolandsholdstruppen for landevejscykling i sin aldersgruppe – ryttere under 17 år. Det sker efter en stærk sæson, hvor Thomas blandt andet blev nr. 7 ved DM i enkeltstart, der blev afholdt i Horsens tidligere på året med over 120 deltagende ryttere.
”Det har været mit helt store mål for sæsonen, at nå bruttolandsholdstruppen, så jeg er både vildt glad og stolt over at det lykkedes at komme med. Hvis ellers jeg er hurtig nok, giver det mig flere muligheder for at køre spændende løb i Danmark og i udlandet næste år. Det må jeg tænke på når jeg skal køre de mange kolde kilometer, der skal til i min vintertræning.” siger Thomas, der lige nu er et år på Vejle Idrætsefterskole som udover almindelig skolegang også har en cykellinje med meget struktureret træning.
Koldt bliver det dog ikke hele tiden, for Thomas Rald Kaspersen er også udtaget til Danmarks Cykle Unions banesatsning, hvor træningen i vinterhalvåret foregår i Ballerup Super Arena.
Thomas kører til dagligt for naboklubben KCK Herlev. Det unge cykeltalent bliver sponseret af Cykelkrogen i Bagsværd, der også giver ham løbende hjælp og rådgivning når Thomas har brug for opbakning til sin videre cykelkarriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top