annonce
AB ramte ikke dagen
Håndbolddamerne tabte stort til FIFs 2. hold

I 2. division har ABs håndbolddamer spillet mange jævnbyrdige kampe i denne sæson, men i weekenden gik det for første gang i denne sæson helt galt. I AB Hallen tabte hjemmeholdet med 18-27 til FIFs 2. hold.
– Vi havde forberedt os godt på kampen, men så kom de med et helt andet hold. Deres målmand Pia Petersen og den unge Ronja Johansen, som er med i deres ligatrup og som Københavns Håndbold satser på, gjorde en afgørende forskel. Samtidig ramte vi ikke dagen, siger cheftræner Thomas Gundersen.
– Vi spillede rigtig godt i det første kvarter af 2. halvleg, hvor vi går fra 8-13 til 16-17, men derefter falder vi helt sammen, fordi vi satsede for voldsomt, siger Thomas Gundersen.
På lørdag kl. 12.30 spiller AB igen mod et 2. hold, denne gang Ajax: – Igen kan det blive meget tilfældigt, hvor stærkt et hold, de kommer med, siger træneren.
I samme 2. divisionspulje har Gladsaxe HG har meget svært ved at begå sig. I aften 1. december kl. 19.10 spiller Gladsaxe HG i Sundbyøsterhallen mod Team Amager, der trænes af HGs tidligere træner Morten Petersson.
ABs og Gladsaxe HGs herrer spiller også i samme kvalifikationsrække lige under divisionsturneringen. AB vandt i weekenden med 29-22 og er med i den øverste halvdel, mens Gladsaxe HG efter en voldsom åreladning før sæsonstart før ørerne i maskinen i hver eneste kamp. Denne gang blev nederlaget på 13-38 til Lyngby HK. Efter Otte kampe har Gladsaxe HG scoret blot 132 mål, mens modstanderne har fundet nettet 356 gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top