Akademiker blev hundelufter
Hundelufter-01-46-15.jpg
Line Wadum tager sig kun af hunde, som hun er helt sikker på at have styr på, så det kan blive en god oplevelse for alle parter. Foto: Kaj Bonne.
Nyt job er ren afstressning

Lykken er, når man kan gøre sin hobby til et job. Og det er lige akkurat hvad Line Wadum fra Alsikemarken har gjort. Hun har for et par måneder siden etableret ”Hundelufteriet” efter at have droppet sit job som kommunikationskonsulent.
-Jeg havde været ret stresset i mine to seneste job, men nu er jeg kommet på den rette hylde. Jeg er bl.a. uddannet som cand. scient. i biologi og kommunikation og har desuden taget en uddannelse som naturvejleder. De sidste mange år har jeg arbejdet som kommunikationsmedarbejder, siger Line Wadum.
Sammen med sin kæreste bor hun i et nyopført 0-energihus, så der ikke skal skaffes de vilde summer, og så er der basis for at gøre hobbyen med hunde til en levevej.
-Allerede som barn var jeg hundelufter, og jeg nyder i den grad at være ude i naturen. Jeg henter hundene hjemme hos mine kunder, og så kører vi ud til et af de områder, hvor hundene gerne må løbe frit omkring. Jeg har styr på dem og oplever ofte at andre hunde kommer hen til vores lille flok, siger Line Wadum, der har forskellige forretningsmodeller, så kunderne kan tilpasse deres økonomi til pasningen.
-Jeg har også en hundepension, men jeg tager kun en hund ind ad gangen, så den kan føle sig som en del af familien. Og jeg er aldrig af sted med mere end fem hunde, siger hun.
Næste led i udviklingen er at blive professionel hundetræner
Man kan læse mere om firmaet på www.hundelufteriet.dk og på facebook: https://www.facebook.com/hundelufteriet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top