Bredden giver AB succes
AB håndbolddamer er startet godt i 2. division og er med i toppen

Før sæsonstart var ambitionen for ABs oprykkede håndbolddamer at finde fodfæstet i 2. division. Man vil bruge kampene frem til jul for at finde frem til, om målsætningen om blot overlevelse i divisionen skal justeres.
– Foreløbig nyder vi bare, at vi har spillet godt og har opnået en del sejre, siger cheftræner Thomas Gundersen. I lørdags vandt AB i sæsonens fjerde sejr med 27-24 over Nykøbing Falsters 2. hold.
– Vi har fået lige præcis den tilgang som gør, at vi ikke behøver at trække alt for store veksler på enkelte spillere. Sidste sæson i 3. division spillede Freja Holm f.eks. to gange 30 minutter – nu får hun og vores andre talentfulde spillere de fornødne pauser. Vi har kvalitet på bænken – og det har indtil videre givet bonus, også selv om vi stadig har tre gode spillere ude med skader, siger Thomas Gundersen.
Katrine Balkan-Petersen, Cecilie Holm Otte og Mia Pedersen sidder ude, mens Kristina Loncar og Julie Parkhøi har været med til at styrke bredden.
AB har otte point for seks kampe og er kun to point efter FIFs 2. hold, der fører divisionen. Næste kamp er på søndag kl. 17.45, hvor de grøn- og hvidstribede ABere skal til Roskilde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top