annonce
Cykeltalent fra CC Gladsaxe skifter til Næstved
Cykelrytter-01-45-15.jpg
Joakim Svensson blev først cykelrytter som 17-årig efter at have spillet fodbold i Gladsaxe-Hero. Foto: Brian Lindbjerg Jensen.
Der skrues op for ambitionerne

Joakim Svensson fra CC Gladsaxe var den eneste A-rytter, da klubben var tæt på at dreje nøglen for et par år siden. Men nu skifter han klub.
-Jeg blev kontaktet af klubben i Næstved, der i det nye år etablerer NBC Elite, der skal være et såkaldt DCU-hold fortæller Joakim Svensson.
Den tidligere Team Saxo-rytter Lasse Bøchmann bliver sportsdirektør på holdet, der kommer til at tælle 8-10 unge talenter.
-Det er meningen, at vi primært skal køre i Danmark, men der er også tale om, at vi eventuelt skal køre løb i Blegien, men det hænger naturligvis sammen med de økonomiske muligheder via sponsorer, siger Joakim Svensson.
-Jeg bor stadig i Herlev og er begyndt at studere til kemi-ingeniør på DTU. Det studium er normeret til fem år, men jeg vil søge om noget dispensation, så jeg kan forlænge det med et år, så jeg får mere fri i forårsmånederne, siger Joankim Svensson.
Selv om han skifter til klubben i Næstved, kommer meget af træningen til at ligge på de sædvanlige træningsruter.
– Der bliver formentlig tale om en månedlig træningssamling i Næstved. Jeg har været derned og klarede turen med tog, fortæller Joakim Svensson.
Fordi han har stillet op for CC Gladsaxe, har det været umuligt at komme ind i visse løb, men så er han blevet en del af landshold, og er kommet til at køre med gode resultater til følge.
-Der er ikke penge i klubskiftet, men jeg får selvfølgelig stillet en masse udstyr og cykler til rådighed, siger Joakim Svensson, der godt kan se sig selv vende tilbage til CC Gladsaxe, når han er færdig med at satse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top