Dramatik fra start til slut
Gladsaxe - H.V.I.K. 2-1

Der var drama på isen i fredags, da Gladsaxe Bears tørnede sammen med Hvidovre. Allerede fra start var der lagt op til kamp – en kamp som Hvidovre kom bedst ud af. I 1. periode bragte Hvidovre sig foran med 0 -1. I 2. periode kom Gladsaxe langt bedre fra start, men der var stadigvæk langt igen. Især var Hvidovres målmand Magnus Bo Hansen en levende mur, der ikke lod pucken passere. Sidste periode var klart den mest spændende, og hvem andre en klubbens topscorer Cam Spiro kunne smække en kasse ind til resultatet 1-1. Minutterne efter var uheldet ude for Hvidovre. En fremadstormende Daniel Høhl ramler uheldigvis ind i linjedommeren, og begge falder på isen. Gladsaxe opsnapper pucken og kører kontra. Joshua Rye Petersen kan på et flot skud bringe Gladsaxe på vinderkurs 2-1. Ærgrelsen var stor hos Hvidovre, og det skabte ophidselse hos Hvidovres tilskuere, som havde set sig sure på hoveddommer Bo Anderse. I kampens hede og kort før afslutningen undlod tidtageren at stoppe uret korrekt. Det blev der ikke mindre dårlig stemning af. Utilfredsheden var stor og der røg verbale gloser over isen og fra Hvidovre tilskuere. I de sidste minutter tog Hvidovre Time Out og sekunder før forlod Magnus Bo Hansen målet og det lykkedes Gladsaxe at score. Men målet blev annulleret, da det blev scoret med skøjten.

Gladsaxe Bears kan tilføje sig én kending fra Metal Ligaen til truppen. Branislav Bendik, der indtil for nylig har spillet hos Herlev Eagles skal nu forstærke Gladsaxe. I fredagens kamp mod Hvidovre lykkedes det Branislav Bendik at tilføje en assist på 2-1-scoringen.
Næste opgave bliver fredag d. 6 november kl. 20:30 – ude mod R.S.I.K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top