Et organisatorisk supertalent
Ungdomslederpris-01-45-15.jpg
Jane Lunau blev også hyldet af mange af sine KFUM-venner. Foto: Kaj Bonne.
Spejderleder hyldet for enorm indsats

Det er fint, at mange gerne vil yde en indsats i forskellige sammenhænge, men der skal helst være en person, der samler trådene, så det hele kommer til at hænge sammen.
Sådan en person er Jane Lunau fra KFUM-spejderne i Buddinge, og hendes indsats i mange sammenhænge blev i tirsdags belønnet med årets ungdomslederpris på 10.000 kr.
Jane Lunau har været spejder i 25 år, og hun er også en del af ledelsen i KFUM Buddinge.
-Du har flair for de unge, og du er også leder for juniorgruppen, som er de 10-12 årige spejdere. Og så er du også en meget vellidt leder. Både af voksne og børn. Det skyldes nok dit store engagement og din gejst for spejderarbejdet., sagde borgmester Karin Søjberg Holst bl.a. i sin hyldesttale.
-Du tager gerne en tørn for gruppen. De sidste 12 år som enhedsleder med alt hvad det indebærer af ugentlige møder og weekenderarrangementer, og sommerlejre til både Bornholm og Schweiz. Du klarer det hele. Samtidig med at du har stået for planlægning og gennemførelse af Buddinge Gruppenspes fælles arrangementer. – For eksempel Gladsaxedagen

International lejr
-Du var en vigtig medspiller og en stor drivkraft i aktivitetsudvalget på den internationale lejr PAGGS med spejdere fra tre venskabsbyer, i sommeren 2013.Du ser det som en udfordring at stå for et kæmpe arrangement som PAGGS med flere hundrede internationale spejdere der skal aktiveres, – og så endda på engelsk.
-Og det blev en stor succes med både vikingesejlads, udflugter til København, vandreture og vandaktiviteter på Bagsværd Sø.Du klarede udfordringen fantastisk flot til stor fornøjelse for de 300 deltagere fra Danmark og udlandet..
I 2014 var du også ansvarlig for aktiviteterne på distriktssommerlejren på Arresø Spejdercenter for 400 spejdere i alderen fra 6-18 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top