Fællesskab og arbejdsidentitet
sovi.jpg
Medarbejdere fra SOVI kan ofte udføre opgaver på yderst kvalificeret vis. Foto: Privat.
Autister får ekstra indhold i tilværelsen

SOVI – -som har mennesker med autisme i beskæftigelse – holder Julemarked onsdag 25.november fra 15 til 18 på Transformervej 13.
SOVI støtter og udvikler mennesker med autisme i deres arbejdsliv, både når det handler om de støttende rammer på Transformervej, og når medarbejdere og instruktører tage på JobCrew til forskellige virksomheder. Eller når jobkonsulenterne yder mentorstøtte til medarbejdere og virksomheder i forbindelse med ansættelse af en medarbejder med autisme.
SOVI har en stor egenproduktion bl.a. af børnetøj og brugskunst, men også af industrielle produkter så som allike-riste, alt sammen produceres af medarbejderne med autisme. Samtidig løser SOVI forskellige opgaver for private virksomheder.
-Når et SOVI JobCrew kommer ud til virksomheden, løser vi ikke bare fast aftalte opgaver, fortæller Majbrit Bogø, der er direktør.
SOVI´s medarbejdere bidrager også til virksomhedens mangfoldighed og sociale profil. SOVI´s instruktør er bindeled mellem arbejdsgiveren i virksomheden og SOVI´s medarbejdere. Således sikre vi, at opgaverne tilrettelægges så medarbejderne har de bedste forudsætninger for at løse opgaverne.
Arbejdsgiverne som har SOVI`s JobCrew tilknyttet fortælles os at SOVI´s medarbejdere er vedholdende og grundig i udførelsen og det glæder dem at kunne bidrage med et socialt ansvar.
Jobkonsulenterne hos SOVI arbejder sammen med kommunernes jobcentre med at støtte ledige med autisme til at blive en del af det ordinære arbejdsmarked.
-Når SOVI deltager på Gladsaxe dagen, møder vi mennesker som fortæller, at de gennem mange år har købt varer i Butik SOVI, dengang vi havde butik på Søborg hovedgade. De fortæller, at de savner at kunne handle hos os, da vores børnetøj og brugskunst er helt specielt.
SOVI vil gerne imødekomme vores trofaste kunder fra Butik SOVI, Vores køkkenmedarbejdere har lavet lidt lækkert, som også kan købet på dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top