Folk vil lære at falde i søvn
Sengeland-46-15.jpg
I weekenden bliver der vendt op og ned på tingene i Sengeland, hvor butikschef Torben Pedersen får en mindre hovedrolle end han er vant til i dagligdagen. Foto: Kaj Bonne.
Søvnekspert kommer forbi Sengeland lørdag og søndag

”Drømmer jeg, eller er jeg vågen?” Jeppe på Bjerget var i tvivl. Men danskere med søvnproblemer er ikke i tvivl. De ved, at de er vågne, for de kan ikke sove!
Torben Pedersen fra Sengeland på Vadbro 14 tæt ved Buddinge Station har tidligere med stor succes haft søvneksperten Lars Hansen fra Garant Senge forbi forretningen: – Og nu kommer Lars her igen i weekenden, begge dage fra 10-16. Lars giver individuel rådgivning og svarer på spørgsmål, siger Torben Pedersen.
– Folk går virkelig op i at sove ordentlig, og det kan Lars hjælpe dem med. Mange mennesker vil gerne betale mange penge på at sove ordentligt – og de fleste er fast besluttede på, at de denne gang vil købe den rigtige madras, siger Torben Pedersen.
Mange af dem, der kigger forbi, er folk med kroniske ryglidelser: – De kan ikke gøre noget ved lidelsen, men de kan i hvert fald sørge for at købe en god madras. Lars kan hjælpe dem – og selv om jeg kan gå rundt og så lidt hjælpeløs ud, fordi alle kunderne vil tale med Lars, så kan jeg naturligvis også bistå med råd og vejledning, siger Torben Pedersen, der i anledning af arrangementet har en stribe slagtilbud, som man kan kigge på, mens man er vågen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top