Frivillig spejder i England
nikoline.jpg
Der er højt humør hos de mange instruktører, der kommer fra mange forskellige nationer. Foto: Privat.
Gladsaxepige får sjovt år som instruktør

Jeg elsker alt hvad det indebærer at være spejder, så jeg var enormt heldig, da jeg fik chancen for at gøre det på fuld tid – uden at skulle bekymre mig om det praktiske. Kost, logi og lommepenge får jeg af det spejdercenteret jeg arbejder på.
12 måneder af mit liv har jeg valgt at dedikere til dette sted kaldt “Youlbury Scout Activity Centre” nær Oxford i England.
Min titel er “Activity Instructor” og derfor har jeg fået en masse træning i at instruere forskellige aktiviteter bl.a. vægklatring, mælkekassestabling og bueskydning. Når vi har tid og lyst, kan vi bruge alle de aktiviteter, vi er kvalificerede til lige som vi har lyst til. Så jeg har haft glæden af at prøve en kæmpegynge, rapelling og en forhindringsbane i 13 meters højde.
Hver dag bliver jeg udfordret, lærer noget nyt og forbedrer mit engelsk. Vores hverdag indeholder en hel del rengøring, men også aktivitetsinstruering, diverse vedligeholdelsesopgaver og klargøring af udstyr til vores kunder. Vi er et effektivt team med god plads til sjov og venlige drillerier.
Cirka en gang om måneden har vi en dag for hele teamet, hvor vi gør noget specielt for at have det sjovt sammen. Eksempelvis har vi haft “jul i september” og en dag i oktober med “lasertag”. Sommetider tager vi ned på den lokale pub, kører til et kæmpe supermarked eller tager i skøjtehallen. Det er kun fantasien (og økonomien) der sætter grænser for hvad vi kan finde på at gøre sammen.
Antallet af frivillige varierer meget, fordi folk kommer og rejser hele tiden. Lige nu er vi omkring 20, men over vinteren er vi 9. Her er 11 forskellige nationaliteter repræsenteret, og det er fra 5 forskellige verdensdele. Det betyder, at vi får meget forskelligt mad, bliver udfordret i at kommunikere på engelsk med mange accenter og får venner fra alle verdenshjørner. Hvis du er over 18 og synes dette lyder spændende, kan det blive dig! Læs mere på facebooksiden ”Scout Activity Centres Volunteer Programme” hvis du vil vide mere.

Navn: Nikoline
Alder: 20 år
Baggrund: 13 år som spejder
Skole: Bagsværd skole (2001-2011)
Spejdergruppe: KFUM-spejderne 2.-Bagsværd (2002-2015)
Uddannelse: Borupgaard Gymnasium (dimitterede Juni 2015)
Sådan kom jeg afsted: Udfyldte ansøgningspapirerne fra volunteering.sac@scouts.org.uk, som jeg fik da jeg skrev og udmeldte interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top