Fysioterapeuter bliver på Buddingevej
Buddingevej Fysioterapi er flyttet til Gladsaxe Kommune

Når det nu skulle være, så var det det bedste, der kunne ske for Buddingevej Fysioterapi. I 43 år har der ligget en fysioterapiklinik på Buddingevej 85 i Lyngby-Taarbæk Kommune, men nu rykker klinikken hen over kommunegrænsen til Gladsaxe Kommune og nr. 199 på samme vej, så navnet på klinikken forbliver det samme.
– Vi blev sagt op, fordi huset skulle rives ned. Heldigvis lykkedes det os at finde disse fantastiske lokaler. Og vi kunne ikke bare flytte, hvorhen vi ville, for vi har en overenskomst med Sygesikringen, så der er nogle der skal overholdes, fortæller fysioterapeuterne og klinikkens ejere Birgitte Brabrand og Arendse Saxberg, der har været partnere siden 2006.
Det er et imponerende domicil Buddingevej Fysioterapi har fået. Hele 550 kvadratmeter har klinikkens i alt fysioterapeuter at boltre sig på.
– Selvfølgelig var det følelsesmæssigt hårdt at skulle forlade den gamle klinik, hvor vi vant til at gå rundt i maleren Poul Gernes’ farverige væg- og gulvdekorationer. Men nu er vi flyttet ind i noget tidsvarende, hvor vi har fået lukkede behandlingsrum, siger Birgitte Brabrand og Arendse Saxberg.

Hurtig flytning
Selv om der var mange brikse og maskiner, der skulle flyttes, så holdt klinikken blot lukket en enkelt dag, fordi de ansatte lagde stor energi i at være med i flytningen.
Buddingevej Fysioterapi fortsætter med de aktiviteter, som man havde i de gamle lokaler, men samtidig åbner man for nye initiativer nu, hvor de fysiske rammer er langt bedre. Således vil man tilbyde skitræning, så man er i form til skirejsen. Der vil være udvidet kropsanalyse, knogleskørhedstræning og mange andre tilbud, ligesom man kan få tilrettelagt et personligt træningsprogram, hvor fysioterapeuternes faglige kompetencer kommer i spil.

Fysiotherapeut 01 47-15
Ejerne af Buddingevej Fysioterapi, Arendse Saxberg (tv.) og Birgitte Brabrand, flyttede 3. november ind i nye og større lokaliteter på Buddingevej 199.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top