Gladsaxe Bears rundbarberede Gentofte
Gladsaxe BEARS vandt 14-3

Hjemmeholdet fortsætter den gode stime. Det var et opsat hold der i fredags mødte bundholdet Gentofte, der var kommet på besøg med kun to kæder. Men der var der da heller ingen tvivl om, hvem der skulle løbe af med sejren. Gladsaxe lagde fra start ud med en scoring i det første minut fra holdets nyerhvervede spiller, Branislav Bendik, der kommer fra eliten i Herlev. Den 26-årige slovak er endnu et af de aktiver, som træner Jakob Volf har fået til klubben i denne sæson, og han endte med at score 3 mål og lave et par assists.
-Vi spillede kun 75 procent af vores normale tempo, for modstanden var lidt tynd. Kunsten var, at vi ikke kom til at spille hæl og tå i sådan en kamp og kommer til at lave for mange fejl, som vi skal rette op på bagefter. De næste kampe bliver vigtige for at forblive i toppen af divisionen og for at nå slutspillet fortæller Jakob Volf, der selvfølgelig er glad for de tre point og for at Branislav Bendik, Julian Fialkow og Danni Hjort, efter nogle målløse kampe, endelig er kommet tilbage på måltavlen.
-Det var en nem kamp mod Gentofte, indrømmer Branislav Bendik, der blev kåret til den bedste spiller på dagen.
-Men det bedste er, at jeg føler mig rigtig godt tilpas på holdet. Alle er flinke og hjælpesomme, og jeg vil rigtig gerne blive. Jeg er begyndt at læse, men jeg har også brug for et job. Jeg er klar på hvad alt, bare det ikke kræver, jeg skal tale dansk, for det kan jeg ikke endnu, fortæller Branislav på flydende engelsk.
Gladsaxe spiller de næste kampe i ude mod Vojens, Esbjerg og Herlev. Den næste hjemmekamp er den 5.december mod Århus og den 6.december mod Herning.
stanislav bendik
Stanislav Bendik er endnu et aktiv til Gladsaxe Bears.
Lige nu ligger holdet på femte pladsen i 1. division.
Foto: DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top