Gladsaxe vandt lokalopgøret
/ Gladsaxe Bears – Herlev 3-5

Det blev heldigvis ikke Black Friday for Gladsaxe Bears i fredags, hvor de var på besøg hos rivalerne i Herlev.
Gladsaxe var toneangivende fra første fløjt – chancerne bød sig, men der skulle 23 skud til mod en stærk Herlev keeper inden pucken fandt vej til netmaskerne.
Et godt stykke ind i 2. periode kom den første scoring af anfører Michael Sauffaus. Gladsaxe fortsatte med yderligere to scoringer af Alex Castanzo og Nikolaj Dam. Sidstenævnte fik comeback efter en skade og kom yderligere én gang på scoringslisten. Også den hård slående svenske Mattias Kilberg fik scoret. Gladsaxe vinder yderst fortjent, selvom sejren kunne have været større. Hjemmeholdet ligger nu på fjerde pladsen i 1. division og spiller deres næste kamp på hjemmebane på lørdag mod Århus kl. 16.35.
DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top