Grannys House vandt DM i glögg
Vandt publikumsprisen ved DM i glögg i Torvehallerne

Grannys House kan noget med glögg. I weekenden vandt cafeen og konditoriet på Søborg Hovedgade publikumsprisen ved ”danmarksmesterskabet i glögg” i Torvehallerne ved Nørreport. Også sidste år sejrede Grannys House i glögg-mesterskabet.
– Men i år var konkurrencen meget større. Sidste år var en slags hyggemesterskab, siger medejer Rasmus Søndergaard fra Grannys House.
Og hemmeligheden er?
– Vi laver en god gammeldags glögg. Det er ellers blevet så populært at nyfortolke glöggen. Vi satser på de klassiske smagsnuancer og en god rødvin, så kører det. Og det synes folk åbenbart er sagen. Også dommerne var tilfredse, for de sendte os ind på andenpladsen i deres priskonkurrence. Noget af det, som de fremhævede, var vores klassiske twist af appelsinskal og portvin, siger medejer Katrine Thomsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top