Gymnasiaster gav en hånd
Gymnasium-01-46-15.jpg
På den kreative dag skabte alle Gladsaxe Gymnasiums elever dette smukke kunstværk med farveaftryk af deres hænder. Foto: Kaj Bonne
På den kreative ”Funday” satte alle eleverne et håndaftryk på en trævæg på Gladsaxe Gymnasium

Gladsaxe Gymnasium renoveres – og lige uden for kantinen var der en lang, kedelig trævæg. Men da gymnasiet holdt en ”funday” den 2. september med fire forskellige kreative aktiviteter, så satte alle eleverne deres håndaftryk på væggen. Og det er der kommet et smukt kunstværk ud af – som i farver og synlighed helt overstråler det faktum, at væggen afdækker ind til en byggeplads.
På den kreative dag var eleverne opdelt i hold på tværs af deres studieretning. Ideen med dagen var blandt andet at ryste eleverne sammen med fokus på fællesskabet på gymnasiet. Eleverne dystede i Trivial Pursuit, skrev små vers om gymnasiet, om at sætte en hånd på væggen, deltage i smålege og danse de folkedans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top