annonce
Gys i kirken
gys.jpg
Også de voksne bidrog til at skabe en herlig halloween-stemning i kirken. Foto: Privat.
Halloween i Stengård kirke

I fredags blev der holdt Halloween fest for børn i Stengård kirke. Udklædte børn og voksne myldrede ind i kirken, hvor våbenhuset var pyntet op med spindelvæv, falmede balde og flagermus. Fire udklædte voksne ledte med en lanterne i hånden alle rundt til fire stationer i klokketårnet, kælderen, Multisalen og kirkens kapel. Flere steder var der mørklagt, og børnene fik brug for al deres mod, en at holde i håneden og deres lommelygter. Ude på stationerne blev der fortalt om, at lys og håb overtrumfer mørke og død. ”Halloween handler om døden og det uforklarlige, men det er samtidig en måde at konkretisere det uhyggelige på. Kristendommen formidler håbet om og troen på, at man selv som død er levende for Gud. Der er ikke tale om sjælevandring eller reinkarnation, men derimod tro på og håb om, at Gud samler de døde hos sig til evigt liv”, fortæller sognepræsterne Karen-Lisbeth Gøricke og Jakob Ulrik Hansen. Aftenen blev rundet af med en kort andagt i kirkeskibet, der kun var oplyst af levende lys. Alle tændte et lille lys for et menneske, som de mindedes på denne aften.
kirke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top