annonce
Lommetyvene skal stoppes
Lommetyve-47-15.jpg
Bagsværd Handelsforening håber at skiltene kan få folk til at være ekstra opmærksomme, så de ikke bliver snydt af lommetyve. Foto: Kaj Bonne.
Bagsværd Handelsforening håber skilt kan hjælpe

Man skal passe ekstra godt på lommer og tasker i disse dage, vi er skiftet fra sommertid til vintertid og mørket har lagt sig over Bagsværd By.
-Da vi har den fordel, som handelsby med toge lige til døren, så besøges vi desværre af mange ”strejfer lommetyve” af værste karat, som lusker rundt i byen. De fleste af tyverierne sker i øjeblikket tæt på stationen, fortæller Søren Rommelhoff, Formand for Handelsforeningen i Bagsværd
Tyvene bemærker, hvor folk gemmer deres værdigenstande, efter de har betalt for varer, tjekket ind i bus og tog.
Man kan dog stadig ikke vide sig sikker, hvis man færdes på gader og stræder eller ved hæveautomater, hvor lommetyvene står og lurer hvad der hæves, derefter lusker de efter byttet og laver en afledningsmanøvre og stjæler pung op af folks tasker. Her har de langfingrede gerningsmænd M/K ofte lettere arbejdsvilkår, da de har stor mulighed for at se, hvor folk gemmer deres værdigenstande. Nu gør Handelsforeningen noget ved problemet. Vi har diskuteret i bestyrelsen hvad vi kan gøre af indsats for at hjælpe byens borgere med problemet, fortæller Formanden og viser et skilt, som hænger i alle byens forretninger hvorpå der står:
Pas på lommetyve i storbyerne… New York, Paris, London og Bagsværd.
-Ja der kunne ligeså godt have stået: Maribo, Køge, Varde og Bagsværd” fordi lommetyve er desværre blevet en del af det danske handelsliv. Det er ikke kun i Bagsværd, at lommetyve hærger. Derfor gør vi som Handelsforening noget ved problemet fortæller Søren Rommelhoff
-Kort sagt vi vil hellere have at borgerne bruger pengene lokalt end en lommetyv stjæler pengene og sender dem ud af landet. Vi håber, at vi kan få kunderne til at passe bedre på ved at læse disse skilte i byens forretninger. Handelsfolk, borgere og politi bruger simpelthen for meget tid på at opklare disse tyverier, fortæller formanden. Jeg tror sagtens, at byens borgere kan blive enig med Handelsforeningen om at vi ikke vil have lommetyve her i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top