Målscorer søges
AB har ufatteligt svært ved at få bolden i kassen

Til foråret går jagten på en plads i 1. division ind, når der tages hul på slutspillet. AB er med i kampen, men det bliver svært at nå til tops, hvis der ikke sker noget offensivt.
Det blev demonstreret igen i lørdagens kamp på kunstgræs hos topholdet fra HIK. Kampen endte 0-0, og AB havde i hvert fald to enorme chancer, der burde have udløst scoringer. I de sidste fire kampe i grundspillet nettede AB en gang. Tobias Thomsen var den største synder mod HIK, da han sendte bolden forbi, men også Nichlas Rohde havde muligheden. Og Emil Holden var også tæt på. HIK havde undervejs to afslutninger, der ramte stolperne, men efter pausen var det AB, der prægede kampen.
Dommeren delte en pæn portion gule kort ud. At Andreas Moos så til sidst fik det røde kort virkede noget overreageret, når man sammenlignede med de øvrige forseelser.

1 kommentar om “Målscorer søges”

  1. Adam Vinding Kruse siger:

    jeg er skadet men jeg er hel sikkert den målscore i mangler men jeg ved ikke helt hvad der er galt med mig har været skadet i 4 måneder nu sidst jeg var til fysioterapeut sagde de det var en overbelastningsskade men jeg er ved at tvivle lidt hvis jeg får en gratis undersøgelse hos en fysioterapeut vil jeg gerne starte på jeres hold efter jeg er kommet mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top