Masser af guld
symkrom.jpg
Pigerne fra Gladsaxe er i den grad kommet efter det, når det gælder synkronsvømning. Foto: Privat.
GSC’s synkronsvømmere slog til ved mesterskaber

I lørdags blev der afholdt østdanske mesterskaber i synkronsvømning. På trods af at GSC’s synkrohold kun har eksisteret lidt over et år, har holdet allerede 24 svømmere, der alle stillede til start. Pigerne var iført flotte dragter pyntet med pailetter og havde godt med husblas i håret, så frisurne blev siddende selv når de udførte de flotte akrobatiske øvelser i vandet.
Der konkurreres i 4 rækker, fra begynder (D-rækken) til øvet (A-rækken). I hver række kan man stille op i 3 forskellige kategorier: solo, duet eller hold.
GSC stillede med ikke mindre end 4 hold i de 3 rækker. I D-rækken vandt GSC både guld og sølv, og i både C- og B-rækken blev det også til flotte guldmedaljer! Så samtlige GSC-piger fik en holdmedalje med hjem.
Nogle af pigerne i C- og B-rækken deltog også i solo og duetkonkurrencerne. I C-rækken stillede Nanna Rängman op i solo, hvor det blev til guld. I duet i C-rækken deltog GSC med tre duetter. Line Holm og Signe Støttrup vandt her guldet og Emma Israelsen og Monica Arenstoft tog bronzen med hjem til Gladsaxe. I B-rækken svømmede Clara Malling og Emilie Sørensen også guldet hjem i duet-konkurrencen.
Så med 6 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze klarede svømmerne sig over alt forventning.
Mia Heide, der er træner for holdet og selv tidligere synkronsvømmer på eliteniveau, har på kort tid virkelig formået at gøre GSC’s synkrohold til en stor succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top