Mathilde på 6 år tænder juletræet
Borgmesteren hjælper traditionelt med på fredag kl. 17

Juletræet med sin pynt tændes på Gladsaxe Rådhusplads på fredag. Se lyset i dit barns øjne blive tændt og hør borgmester Karin Søjberg Holsts (A) juletale, mens mørket falder på. 6-årige Mathilde hjælper borgmesteren med at sætte gang i julelysene. Julemanden og hans nissepiger kommer også, og du kan starte julen med de første æbleskiver og varme dig med en kop varm kakao eller gløgg.
Haraldkirkens Gospelkor synger julen ind, og Gladsaxe Pigegarde spiller julemusik, mens de søde nissepiger deler pebernødder ud til børnene. Julemanden sætter sig godt tilrette i Halmballerne på Rådhuspladsen, så børnene kan kravle op til ham og fortælle hvad de ønsker sig til jul.
Hvis du også synes, at fuglene skal kunne mærke det er jul, så kan du gå i grønt IDÉcenter og lave foderkugler til fuglene.
Juletræ Rådhuspladsen 04 49-14
Gladsaxe-borgere i alle aldre kan se frem til det øjeblik på fredag, hvor juletræet som sædvanlig tændes på Rådhuspladsen.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top