Medaljer til Foxy Cheerleaders
Foxy-Girls.jpg
Foxy Cheerleaders opnåede fine resultater ved et stort stævne i Aarhus. Foto: Privat.
Succes for Gladsaxe-foreningen ved weekendens stævne i Aarhus

Foxy Cheerleaders deltog i weekenden i en af årets største konkurrencer for cheerleading i Aarhus. Det viste sig at være en god idé, for Gladsaxes cheerleaders kom hjem med en sølv- og to-bronze­medaljer.
– I perioden fra 30. november til 10. januar åbner vi i Foxy Cheerleaders igen for nye medlemmer, hvorefter holdene bliver lukket for yderligere tilmelding. Det gør vi, fordi udøverne så kan koncentrere sig om næste konkurrence midt i marts, fortæller Sus Vejby Andersen, kasserer i foreningen.
Foxy Cheerleaders søger både piger og drenge fra syv år og op. Du kan få flere informationerne om gratis prøvetræning, træningstider og -steder på www.foxycheer.dk. Du kan også sende en mail med spørgsmål til info@foxycheer.dk. jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top