Nederlag i topopgør
badminton.jpg
Morten Aarøe i hopsmash i sin herredouble sammen med Ulrik Nielsen. Foto: Christian Thrysøe.
Badmintonspillere sat lidt tilbage

Inden lørdagens topopgør i Danmarksserien mellem Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Drive København var begge hold ubesejret, og der var lagt op til en spændende holdkamp hvor herrekampene ville blive afgørende.
Starten af holdkampen forløb rigtig godt for GSB, da begge mixdoubler blev vundet i tre sæt. Især 2.mixdouble med Tina Kærgaard Wissing og Kenneth Hasselby spillede en flot kamp som blev vundet med 21/19 i tredje sæt. Begge damesingler blev tabt til nogle stærke modstandere, så stillingen inden herresinglerne var 2-2 som var målet inden kampens start. Klubbens stærke 1.herresingle Ulrik Nielsen tabte et tæt første sæt til en stærk modstander, men både i andet og tredje sæt spillede han nærmest modstanderen ud banen med 21/11 og 21/10. Herfra gik desværre ned af bakke for holdet, da de resterende tre herresingler tabtes mere eller mindre tætte, så stillingen inden de rene doubler 3-5. Begge damedoubler spillede rigtig godt mod nogle stærke modstandere, men de tabte desværre begge to og sæsonens første nederlag var en realitet med stillingen 3-7. I de tre resterende herredoubler blev 1.herredouble vundet af Peter Steffensen og Claus Christophersen i to sæt, mens både 2.herredouble med Ulrik Nielsen og Morten Aarøe samt 3.herredouble med Kenneth Hasselby og Rasmus Holmslykke Andersen begge tabes i to sæt. Dermed blev topopgøret tabt med 4-9, og Cheftræner Peter Steffensen udtalte efter holdkampen, at nederlaget var fortjent: -V mødte et stærkere og bedre hold på dagen. Vi skulle have vundet flere herresingler og herredoubler hvis sejren skulle hives i land, men det var desværre ikke muligt på dagen. Nederlaget betyder at holdet falder ned på en 3.plads i Danmarksserien, men 2.pladsen kan hentes allerede i næste holdkamp lørdag den december, hvor holdet på udebane skal spille mod nummer 2 fra Brøndby Strand i endnu et topopgør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top