annonce
Nyt mærke giver stor omsætning
Seat-Daugaard-Biler_1.jpg
Bilsalget går forrygende I Danmark, og SEAT kan også glæde sig over at være en del af succesen. Foto: Privat.
SEAT trækker kunder til Daugaard Biler

Siden 1. oktober har Daugaard Biler været en del af SEAT’s forhandlernetværk i to forretninger, og det spanske design er eftertragtet i København og Gladsaxe. Her har der været travlhed, siden SEAT er åbnet i nye faciliteter hos Daugaard Biler.
Det har været nogle travle uger for Daugaard Biler, efter at de har introduceret SEAT på Rovsinggade i København N og i filialen på Vandtårnsvej i Gladsaxe. 1. oktober blev de første biler med SEAT-logoet rullet ind i udstillingen på Rovsinggade, der inden da havde været en måned under ombygning for at give bedre lys i udstillingen og kunne repræsentere SEAT- mærket på bedste vist. Også i Gladsaxe er rammerne blevet lavet om for at sikre bedre forhold for kunderne.
– Vi har oplevet, at vores kunder har taget rigtig godt imod SEAT’s modeller. De første biler er allerede solgt og afleveret, og jeg vil sige, at det er gået over al forventning, forklarer Ronni Nielsen, salgschef hos Daugaard Biler i København.
Kombinationen af modeller som SEAT Mii og Ibiza samt bilkøbere i hovedstaden har vist sig at være helt perfekt.
– SEAT leverer et kvalitetsprodukt til en god pris i et spændende design. De er også stærke på de mindre biler og mellemklassebilerne, hvilket er dem, der sælger godt i Københavnsområdet. Derfor appellerer SEAT godt til vores kunder i København- og Gladsaxe-afdelingen, siger Ronni Nielsen.
Ud over de nye omgivelser har Daugaard Biler også gjort meget ud af at optimere deres kunderådgivning. Der er blevet ansat nye medarbejdere, og nøglemedarbejdere er blevet opgraderet SEAT-specialkurser.
– Vi er glade for, at Daugaard Biler er blevet en del af SEAT-familien og nu repræsenterer mærket to steder i København. Det er en respekteret forhandler, der er kendt for god service, som giver os gode muligheder for at udvikle SEAT-brandet i og omkring København, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, adm. direktør i SEAT Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top