annonce
Priser til Audi-modeller
audi.jpg
Audis chefer kunne tage endnu et par trofæer med hjem til hylden. Foto: Audi.
Audi A4 og R8 vinder Golden Steering

Den nye Audi A4 Limousine og den nye Audi R8 har vundet i Golden Steering Wheel 2015. Valget blev foretaget af læserne af Auto Bild magasinet og Bild am Sonntag avisen sammen med et internationalt panel af eksperter. Prisen, der er blandt de mest eftertragtede udmærkelser i bilindustrien, er netop blevet præsenteret i Axel Springers hovedkvarter i Berlin. Under prisoverrækkelsen understregede Rupert Stadler, Audis topchef: ”Vi er glade for igen at slutte så succesfuldt i denne meget respekterede konkurrence. De Golden Steering Wheel priser, vi har vundet, øger blot incitamentet for os i næste fase af vores modelinitiativ.”
Den nye Audi A4 Limousine slog alle konkurrenterne i mellemklassekategorien. Dietmar Voggenreiter, øverste chef for salg og marketing hos AUDI AG, modtog prisen til A4: ”A4 er den mest populære Audi nogensinde. Sejren i Golden Steering Wheel bekræfter endnu engang, at denne succeshistorie også vil fortsætte med den nye A4-familie.” I sportsvognkategorien vandt den nye Audi R8, og prisen blev modtaget af Heinz Hollerweger, CEO for quattro GmbH: ”Den nye Audi R8 er den mest kraftfulde og hurtigste serieproducerede Audi overhovedet.”Audis succes blev rundet af med en andenplads til den nye Audi Q7 i luksuskategorien. Med i alt 25 priser topper Audi statistikken i Golden Steering Wheels’ 40 år lange historie. I 2015 blev der indstillet i alt 38 nylancerede biler i konkurrencen om Golden Steering Wheels priserne. Yderligere priser blev uddelt i kategorierne minibiler, lille mellemklasse, mellemstore SUV’er og familiebiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top