Rød løber til ”Spectre”
søren-rommelhoff.jpg
Søren Rommelhoff bød velkommen til ”Spectre”. Foto: DB
Den røde løber var rullet ud ved Bibliografen i Bagsværd i sidste uge da Handelsforeningen Bagsværd havde inviteret til en lukket forestilling på ”Spectre” - den nye James Bond film.

Formanden for Handelsforeningen og butikschef i Meny Søren Rommelhoff bød velkommen med et glas champagne og en lille fiktiv historie om hans møde med James Bond- en historie som handlede om, hvilke butikker i Bagsværd, han kunne tage Agent 007 med hen for at få købt alt fra smoking til en dry Martini.
Historien blev efterfulgt at grin og klapsalver, og så var stemningen lagt til et brag af en aften. Og der var da heller ikke et eneste ledigt sæde tilbage i Bibliografen, for det var uden tvivl en film, som også Bagsværd borgerne har ventet længe på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top