annonce
Stor pose penge til cancerramte børn
Sandra Beenfeldt og Sofie Reland har solgt armbånd for over 100.000 kroner

104.900 kroner hedder den øjeblikkelige opdatering på de to Buddinge-kvinder Sandra Beenfeldt og Sofie Reland s hjemmeside www.cancerbarnbaandet.dk.
De har nu siden starten den 19. juli solgt 1.049 armbånd til fordel for Foreningen Cancerramte Børn: – Det er virkelig fantastisk det er gået så hurtigt. Det havde vi slet ikke regnet med. Vi er meget taknemmelige for alle de mennesker, som støtter op om os og Foreningen Cancerramte Børn. Det er dejligt vi kan være med til at gøre en forskel, siger den 23-årige Sofie Reland og den 24-årige Sandra Beenfeldt.
– Vi håber meget at kunne fordoble beløbet og har ikke planer om at stoppe vores projekt lige foreløbig. Nu står december for døren, og vi synes selv, at et armbånd er den perfekte værtindegave eller adventsgave. Det håber vi selvfølgelig også, at andre synes. Det er jo en tid hvor man mindes dem man holder af og en tid hvor man hjælper hinanden, siger de flittige kvinder, der sideløbende med produktionen af armbåndene også læser marketing og markedsføring på CPH Business Academy.

En god gaveidé
I starten af næste måned holder Foreningen Cancerramte Børn en juletræsfest, hvor de to kvinder er inviteret med: – Så kan vi se, hvad nogle af de indsamlede penge går til. Og det glæder vi os meget til, siger Sofie og Sandra.
I øjeblikket i Gladsaxe kommune kan cancerbarnbåndet kun købes i Fitness World på Telefonvej. Skulle andre forretninger i nærområdet være interesseret i at sælge armbåndet, så kan de to kvinder kontaktes via et link på deres hjemmeside eller facebook.

Armbånd 02 37-15
23-årige Sofie Reland (tv.) og 24-årige Sandra Beenfeldt har på fire måneder solgt armbånd til fordel for cancerramte børn for over 100.000 kroner.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top