Succesen blev doblet op
Frivilligbørs-01-45-15.jpg
Der var trængsel ved bordet, hvor kommunens folk tog imod de indgåede aftaler og på en skærm i baggrunden kunne man se, hvordan tallet hele tiden blev højere og højere. Foto: Kaj Bonne.
150 kom til Frivilligbørs på rådhuset

Al begyndelse er svær, men det var ikke så ringe, at der til den første kommunale Frivilligbør i 2013 mødte 65 deltagere op. Helt godt blev det i tirsdags, da der igen var inviteret til Frivilligbørs. Denne gang mødte der 150 deltagere op, og de fik indgået en masse aftaler, der forhåbentlig og formentlig kan hjælpe dem alle med at få endnu mere gang i deres aktiviteter.
Der blev indgået 130 aftaler, og det er lige nøjagtig en fordobling af de 65, der blev indgået i 2013.
En FrivilligBørs er en markedsplads, hvor lokale foreninger, virksomheder og kommunale institutioner møder hinanden for at lave aftaler om at indgå et samarbejde på frivillig basis. På FrivilligBørsen kan deltagerne i løbet af et kort og aktivt arrangement på 2 timer etablere partnerskaber og udveksle ydelser. Ikke penge, men kompetencer, hjælp og lignende. FrivilligBørsen skaber i første omgang mulighed for praktiske aftaler, men på sigt forhåbentlig grundlag for gode og varige sociale partnerskaber.
Alle tilmeldte deltagere har inden selve børsen indsendt, hvad de kan tilbyde, og hvad de efterspørger.
Alle input og ideer var fra de kommunale arrangørers side samlet i et børskatalog, som alle havde fået tilsendt. Med kataloget i hånden kunne man så forberede sig på, hvem man ville finde på Børsen og snakke samarbejde med.
De kommunale medarbejdere var i aftenens anledning udstyret med bowlerhatte, så de var let genkendelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top